Scrapbooking mm

Fick äran att få en av mina LO´s publicerad i den svenska scrapbooktindningen "Scrapbooking mm", i janurinumret. *stolt* LO´n är till mitt egna album (BOM - boken om mig) och handlar om hur härligt det "vanliga svenssonlivet" är!

image88

Papprena är av märket Hambly som gör en hel del overlays (genomskinliga papper). Här har jag använt en rutig overlay som en genomskinlig del av LO´n.

image89

Januarinumret av tidningen var en riktig egotripp för mig, eftersom jag även kom trea i fototävlingen. *superstolt* Hur ska jag någonsin kunna toppa det?! Känner pressen...ha, ha...

Tiotusen

Laddade nyss in lite bilder på datorn och såg att jag passerat tiotusen-foto-gränsen... OJ! Med denna takten vet i tusan hur det slutar...
Här är jubileumsbilden:

image87

Försökte ta lite porträttfoton av Marlon i eftermiddag, men på 99% av fotona gör han grimaser... Det är mycket sånt nu! Ha, ha, ha... :)

Har haft en skön dag idag. Har myst och lekt med Marlon, varit ute, röjt i huset, bakat, fikat med min mamma och min mormor och bara tagit det lugnt. Känns som en skön avslutning på ett påsklov som gick alldeles för snabbt! 

Tokstollar

image84

Rock n´roll

image82

image83

Två gamla LO´s på älskade syster yster. Hon är så grymt duktig! Love ya!

Vintermorgon

image80

Vaknade imorse och gissa om jag blev förvånad när det var alldeles vitt och glittrigt ute... Igår smälte ju all snö bort?! Eller?! Blir lite konfunderad över vårt väder... Är det vår eller vinter, ska det vara plusgrader eller snö...?


image81
Suck... jag ville ju verklligen ha vår! Men, men... kan inte låta bli att tycka det är underbart vackert med glittrig snö! Jag och Marlon fuskade lite och sprang omkring inne i huset i pyjamas och fotade ut genom rutorna. Ha, ha... vilka mästerfotografer!

Är påsklovsledig på riktigt idag och vi ska väl pallra oss ut efter en långfrukost och njuta av snön, så länge den ligger kvar!

Ha en skön vinterdag!

Påsklov

Ja, så har det då gått ytterligare några veckor sen min senaste uppdatering... Inte så värst bra på det där alltså... Tiden går så FORT! Har påsklov sen i fredags och som ett brev på posten fick Marlon hög feber och förkylning. Börjar misstänka att det vilar någon slags förbannelse över våra ledigheter :(

Det har varit underbart väder här idag, klar himmel och strålande sol! Lite kallt dock... Precis under nollan, men den härliga vårsolen har skött sin uppgift och smält bort mycket av den snö som kommit de senaste dagarna. Snö nu känns ju helt fel! Har längtat efter våren sen i julas - hoppas det är dags snart!

Trots det fina vädret, men tack vare Marlon, har jag suttit inne och scrappat lite idag. Så avkopplande! Har också tagit mig i kragen och fotat en massa gamla LO´s som har legat på hög. Så jag tänkte börja med att visa två stycken som jag gjorde på Scrapgardens träff i sommaren 07... *Bättre sent än aldrig* ;)

Ska tillbaka till pysselhörnan och förhoppningsvis skapa lite till snart. Har varit hos svärmor och köpt den nya Basic Grey- serien "Sultry". Helt underbar! Kliar i fingrarna... Kolla i Scrapgardens webshop.

Glad påsk på er!

image78

image79

RSS 2.0